„Hitman’s Bodyguard: Care pe care” a dominat clasamentul încasărilor de weekend

După premiera de pe 1 septembrie, ”Hitman’s Bodyguard: Care pe care” a fost cea mai urmărită producție în cinematografele românești în weekend, cu venituri de 755.181 lei, generate de un număr de 37.559 spectatori.

Comedia ”Hitman’s Bodyguard: Care pe care” îi aduce alături de Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson pe Salma Hayek şi Gary Oldman, două veritabile simboluri ale Hollywood-ului.

Este prima dată când meseria devine un coşmar pentru cel mai bun agent de protecţie din lume (Ryan Reynolds), atunci când primeşte misiunea de a-l apăra pe inamicul său nr. 1, un notoriu asasin plătit (Samuel L. Jackson).

Neobositul bodyguard şi explozivul criminal au fost rivali toată viaţa, însă acum trebuie să reziste împreună 24 de ore şi să înveţe să colaboreze. Hilara aventură îi poartă din Anglia la Haga, unde trec prin urmăriri explozive, evadări cu vaporul şi o confruntare sangeroasă cu un dictator nemilos (Gary Oldman). Salma Hayek întregeşte distribuţia în rolul soției personajului interpretat de Samuel L. Jackson.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS