Hermina Irina a trezit întreaga Românie de la ea de acasă

Gazda emisiunii Deșteptarea de marți a fost o ascultătoare fidelă de Europa FM din Timișoara.

După emoții date de vreme, echipa Deșteptarea a ajuns cu bine în Timișoara unde, începând cu ora 7:00, a transmis în direct cel mai tonic matinal din casa Herminei Irina.

Monica, Vlad și George au petrecut jumătate de zi în aeroport unde au așteptat decolarea avionului având ca destinație Timișoara, după ce vântul puternic și ploaia abundentă au ținut la sol aeronava. Abia după miezul nopții au reușit cei trei matinali să ajungă în Banat, unde au avut parte de un somn scurt, dar de o dimineță de milioane.

‘Azi am dat Deșteptarea de la Hermina Irina de acasp, din Timișoara. Oameni foarte, foarte mișto! Mulțumim pentru găzduire, măine suntem în Arad, vom transmite de la un alt ascultător’, a comentat Vlad Petreanu pe pagina lui de Facebook.

Înregistrarea ediției speciale a emisiunii ‘Deșteptarea în direct la tine acasă’ poate fi găsită în pagina programului de pe europafm.ro.

Monica, Vlad și George își vor continua plimbarea prin țară, ajungând acasă la ascultătorii fideli de Europa FM pentru a transmite în direct Deșteptarea. Miercuri, emisiunea se va auzi în direct din Arad.

Click aici pentru a te înscrie la concursul ‘Deşteptarea în direct la tine acasă’