#HaiSimona – mesaje de susţinere din partea ascultătorilor Europa FM (AUDIO)

Echipa Europa FM s-a mobilizat alături de ascultătorii săi fideli pentru a o susţine pe Simona Halep azi în meciul împotriva sportivei germane Andrea Petkovici.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM s-au adunat până acum mii de mesaje de susţinere pentru sportiva româncă. Pentru a-şi arăta sprijinul pentru sportivă, Europa FM difuzează pe parcursul zilei de joi şi un mesaj special, în toate programele sale, pe care îl puteţi asculta cu un click pe butonul play aflat în partea stângă a acestei pagini.

La această oră a început şi o ediţie specială a emisiunii ‘Drum cu Prioritate’, în care Radu Constantinescu urmăreşte alături de invitaţii săi meciul Simonei Halep.

Pentru un loc în finală, Simona Halep va juca împotriva sportivei germane Andrea Petkovici, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 28, care s-a calificat, miercuri, în semifinale, după ce a învins-o, tot cu scorul de 6-2, 6-2, pe italianca Sara Errani, a zecea favorită a competiţiei şi locul 11 WTA.

Halep şi Petkovici s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, scorul fiind de 2-1 în favoarea româncei, care a câştigat ambele partide disputate în 2013, una dintre ele în finala turneului de la Nurnberg (scor 6-3, 6-3). Victoria sportivei din Germania datează din 2009.

Puteţi posta aici mesajele voastre de susţinere pentru Simona Halep sau, cu un click aici, pe pagina de Facebook Radio Europa FM.