Confidenţialitate

Hai prin Europa la concert! Europa FM te trimite să-l vezi LIVE pe Robbie Williams în Paris

Ascultă Europa FM și când auzi o piesă interpretată de Robbie Williams, grăbește-te pentru a te înscrie la concurs prin SMS la numărul 1769 (SMS cu tarif normal, valabil în rețelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Digi Mobil și Telekom), în cel mult 10 minute, cu textul “Robbie Williams”.

Piesele lui Robbie Williams se pot auzi oricând pe parcursul zilei. Cu cât prinzi mai multe piese la radio, cu atât acumulezi mai multe șanse de a câștiga o experiență de neuitat la Paris, unde Europa FM te trimite cu avionul să-l vezi LIVE pe Robbie Williams în concert.

Ascultă Deșteptarea, cu Vlad Petreanu și George Zafiu, pentru a afla dacă ești prin norocoșii pe care Europa FM îi trimite să-l vadă LIVE pe Robbie Williams în Paris, pe ACCORHOTELS ARENA.

Robbie Williams a lansat aproape de finalul anului trecut noul album de studio, intitulat ”The Heavy Entertainment Show”, care conţine colaborări cu Shirley Bassey, Ed Sheeran, Brandon Flowers, Big Narstie şi Rufus Wainwright. După acest album a pornit într-unul dintre cele mai impresionante turnee – ”The Heavy Entertainment Show”, care ajunge la începutul lunii iulie în Paris.

”Heavy Entertainment Show” marchează o nouă colaborare a cântăreţului Robbie Williams cu textierul Guy Chambers, alături de care a compus unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, precum ”Rock DJ”, ”Angels” şi ”Let Me Entertain You”.

Turneul lui Robbie Williams cuprinde 29 de show-uri pe stadioane din 18 ţări din Europa, pe parcursul acestui an, iar Europa FM te trimite în Paris pentru a savura experiența completă la un concert de milioane!

Regulamentul concursului