HADDAWAY concertează la București

Dacă ai descoperit ‘What Is Love’ alături de HADDAWAY, şi ai dansat frenetic pe celebrul refren nu trebuie să ratezi concertul pe care celebrul artist îl va susţine la Bucureşti, pe 20 noiembrie la Cinema Patria.

HADDAWAY va cânta live la Bucureşti pe 20 noiembrie, de la ora 20:00.

Hitul ‘What Is Love’, din repertoriul HADDAWAY, a făcut înconjorul lumii începând cu anul 1993, iar popularitatea imensă a melodiei a readus-o de mai multe ori în atenţia publicului: în 1998 piesa a fost inclusă pe coloana sonoră a producţiei cinematografice ‘A Night at the Roxbury’, 10 ani mai târziu melodia s-a regăsit într-unul din spoturile publicitare ale brandului Pepsi.

Chiar şi în 2010 acordurile melodiei au reverberat încă o dată, prin intermediul unui sample integrat de Eminem în piesa ‘No Love’.

HADDAWAY a spart topurile din întreaga lume cu hitul What Is Love, în 1993. În decursul primului an de la lansare, singleul s-a vândut în 900.000 de exemplare în Germania şi 400.000 de exemplare în Marea Britanie. Până la finalul anului piesa a înregistrat vânzări de 2,6 milioane de unităţi, la nivel mondial.

Pentru Haddaway seria de succese a continuat cu ‘Life,’ ‘I Miss You’ şi ‘Rock My Heart’, melodii ce au incins ringurile de dans de pe toate continentele. Faptul că HADDAWAY a reprezentat un fenomen pe piaţa pop-dance de la mijlocul anilor ’90 este dovedit şi vânzările colosale ale primul album full length al artistului. ‘The Album’ a primit distincţia discul de platină pentru vânzările din Germania şi Discul de aur pentru vânzările din Anglia şi Franţa.

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevarul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro