Confidenţialitate

Gwen Stefani divorţează

Gwen Stefani, în vârstă de 45 de ani, divorțează de Gavin Rossdale, în vârstă de 49 de ani.

Artista a cerut ca ea şi soţul ei să împartă custodia celor trei copii ai cuplului – Kingston, în vârstă de 9 ani, Zuma, în vârstă de 6 ani, şi Apollo, în vârstă de 1 an -, potrivit unor articole publicate pe site-urile TMZ.com şi People.com și citate de Mediafax.

Gavin Rossdale, în vârstă de 49 de ani, a depus la rândul său o cerere de divorţ în aceeaşi zi şi a cerut tot custodie comună, precizează TMZ.com.

Relaţia dintre Gwen Stefani şi Gavin Rossdale a început în urmă cu 20 de ani, atunci când trupa lui Gwen Stefani, No Doubt, a susţinut un turneu comun cu trupa lui Gavin Rossdale, Bush, în anul 1995, relatează People.com. Cei doi cântăreţi au avut o relaţie de şase ani înainte de a se căsători, în anul 2002.

“Deşi noi doi am luat de comun acord decizia de a nu mai fi parteneri într-o căsătorie, vom rămâne parteneri în ceea ce priveşte calitatea de părinţi şi ne-am luat angajamentul de a-i creşte împreună pe cei trei fii ai noştri într-un mediu fericit şi sănătos”, au precizat pentru site-ul revistei People cei doi artişti într-o declaraţie de presă comună.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990