Guess Who a devenit șofer de lux – AUDIO

Laurențiu Mocanu, cunoscut sub numele de Guess Who,își lansează azi primul album împreună cu Grasu XXL, “În Labirint”. În drum spre Arenele Romane, cei doi artiști au răspuns întrebărilor în Mașina VIP din Clubul de Weekend, la Europa FM.

Așa am aflat că Dragoș Nichifor, cunoscut mai bine sub numele de scenă Grasu XXL, nu are carnet și se bazează pe prietenul său, Guess Who, pentru a-l duce cu mașina la nevoie, dar și că cei doi combină piesele și stilurile muzicale în mașină mai ceva ca un DJ în timpul unui set, shuffle fiind funcția lor preferată.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Grasu XXL și Guess Who își unesc forțele și lansează, în această seară, primul album în colaborare, “În Labirint”. Întregul album conține 12 track-uri noi. Încă din ziua lansării, single-ul “Doamne ajută!” a intrat in Topul Trending YouTube si s-a menținut în top 5 până la o săptămână după lansare. Una dintre piesele incluse pe albumul “În Labirint” este o colaborare cu Feli – “Spune-mi tot”.

“În Labirint” a fost mixat de către Grasu XXL la Okapi Sound Studio.

În urmă cu o săptămână, Grasu XXL și Guess Who au vorbit despre colaborarea lor, dar și despre parcursul lor artistic, în prima ediție La Radio cu Andreea Esca din acest sezon.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS