Grădina cu filme se redeschide, pe 4 iunie, în centrul Bucureştiului

Grădina cu filme, un spaţiu dedicat cinematografiei în Piaţa Lahovari din Capitală, se redeschide pe 4 iunie cu un concert Viţa de Vie.

Noutatea programului artistic din acest sezon este reprezentată de “New Band în Town” – o seară dedicată trupelor recent lansate în lumea muzicală, ce îşi propune să încurajeze artiştii români.

În fiecare lună, cinefilii sunt aşteptaţi să descopere filmele româneşti într-o sesiune specială, desfăşurată săptămânal. Criticul de film Ileana Bârsan va fi prezent şi în această ediţie în cadrul programului Seara filmului românesc, în cadrul căruia va modera o serie de dezbateri după proiecţiile filmelor, în prezenţa unor regizori, producători sau protagonişti din industria cinematografică românească.

Umorul va fi asigurat în grădină de spectacolele de stand-up comedy şi improvizaţie. Nici spectacolele de teatru nu vor lipsi în această vară din agenda culturală a grădinii.

Luna iunie debutează cu proiecţiile a opt filme celebre, ce aduc în centrul atenţiei comedia, dragostea, drama, aventura şi animaţia: “Breakfast at Tiffany’s”, “The Great Gatsby”,”Wall-E”, “Suffragette” şi “A Good Year”.

“Grădina cu Filme” – Cinema & More este un proiect realizat de Primăria Capitalei prin creart, fiind un spaţiu ce devine pe rând cinematograf în aer liber dedicat tuturor cinefililor, o sală de concerte acustice, în care vor cânta întreaga vară unii dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului, un adevărat club de comedie prin spectacolele de improvizaţie şi cele de stand-up comedy, iar apoi un teatru de vară ce aduce producţii cu abordări clasice sau moderne.

Intrarea la proiecţiile de film este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Biletele pentru concerte şi spectacole pot fi achiziţionate de la casa de bilete din Piata Alexandru Lahovari nr. 7 sau prin reţeaua Eventim.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS