Confidenţialitate

Golan Symphonic, la Arenele Romane

Proiectul muzical Golan Symphonic aduce, vineri, pe scena Arenelor Romane un show multifațetat, în care o orchestră formată din 60 de instrumentiști și un line-up compus din artiști ca J.Bernardt (BE), ViLLAGE (RO), Fhin (FR) sau ARME (RO) se vor alătura trupei pentru un spectacol audio-vizual desăvârșit.

Invitat special al evenimentului, J.Bernardt a reușit să impresioneze într-un timp foarte scurt scena alternativă de R&B cu melanjul său inconfundabil de synthuri fresh cu o voce soul greu de uitat. Proiectul aparține solistului trupei de rock belgiene Balthazar, iar ‘Wicked Streets’, cel mai cunoscut single al artistului, s-a aflat în topul căutărilor Shazam Romania Top 100.

Pe scenă va urca și francezul Fhin, un artist versatil prin excelență, care și-a creat un renume din mixul său foarte personal de tonalități feminine și masculine, ViLLAGE, al cărui remix după melodia ‘Lonely nights’ închide de ceva timp concertele celor de la Golan, și ARME care promit să nu lase pe nimeni nedansat.

Având prețul de 60 lei, biletele pot fi cumpărate online.

În seara spectacolului, la intrarea în Arenele Romane, tichetele vor costa 75 lei, în limita capacității.