Confidenţialitate

Gogoși pentru Denisa: Studenții din Oradea vor să își ajute o colegă să trăiască

Studenții de la Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea strâng bani pentru colega lor, Denisa Lăzău, care de 13 ani se luptă cu leucemia.

Pentru că nu are banii necesari pentru a face un tratament în străinătate, colegii tinerei vor vinde gogoși miercuri, în campusul Universității, ca să o ajute pe Denisa cu banii necesari tratamentului.

 Gogoșile vor fi donate de o firmă de profil din oraș.

Evenimetul va avea loc miercuri, pe platoul din fața Bibliotecii universitare, iar banii strânși din gogșile vândute vor ajunge exclusiv în contul Denisei. Acțiunea se adresează atât studenților și profesorilor, cât și tuturor celor care doresc să o ajute pe Denisa.

Studentă în anul III, Denisa a ales facultatea de Medicină și Farmacie pentru că se regăsește foarte mult în duererile pacienților.  “Vreau să fiu un medic bun, pentru că ştiu ce este suferinţa, speranţa şi încrederea”, povestește Denisa.

Studenta bolnavă de leucemie acută limfoblastică se pregătește să urmeze un tratament în Statele Unite ale Americii, tratament pe care trebuie să-l plătească .

Și săptămâna trecută studenții de la Medicină și Farmacie au organizat un târg de prăjituri pe holurile facultății.

 

Sursa foto: ebihoreanu.ro