Gina Pistol cântă cu trupa Vunk

Gina Pistol a cântat, în Garajul Europa FM, în duet cu Cornel Ilie piesa ‘Pleacă’.

Apariţia surpriză a serii de miercuri, în Garajul Europa FM, a fost Gina Pistol, cea care a cântat cu Vunk piesa ‘Pleacă’.

Chiar şi George Zafiu, gazda Garajului Europa FM, a fost luat prin surprindere de prezenţa ei pe scenă:’Nu ştiam că tu cânţi!‘ ‘Mai cânt în baie, câteodată. Voi prezenta Romanian Music Awards alături de Cornel în acest an, pe 14 septembrie, la Braşov, în seara asta ne facem încălzirea‘ a explicat Gina Pistol.

Dar nu numai Gina s-a numărat printre surprizele serii. Și Alexandra Ușurelu s-a alăturat trupei Vunk pe scenă. De altfel, artista a aflat tocmai aseară, de la Cornel, că va cânta cu trupa Vunk în deschiderea spectacolului de la Sala Polivalentă. ‘Cornel m-a ascultat prima dată pe scenă la Odeon, era în public, apoi mi-a scris şi mi-a propus o colaborare‘, a dezvăluit Alexandra.

Membrii trupei Vunk au venit costumați în șoferi de limuzină, mai ales că 15 dintre fanii trupei au venit la concertul din Garaj la bordul a două limuzine luxoase de la limuzina-star.ro, în urma unui concurs desfășurat la Europa FM. Cei 15 norocoși au făcut turul orașului în limuzine, iar după concert s-au pozat cu trupa lor favorită și au luat autografe.

După concertul de la Sala Polivalentă, Vunk va pleca într-un turneu în cluburile din țară.