Gica Popescu, start in campania pentru alegerile FRF

‘Baciul’ a vorbit despre principalele puncte pe care le contine programul sau.

Fostul international si-a prezentat programul intr-o conferinta de presa la care au participat membrii echipei sale – Gica Hagi, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea si fostul selectioner al Generatiei de Aur, Anghel Iordanescu, numit recent in functia de director tehnic al echipelor nationale.

Programul se axeaza in mare masura pe dezvoltarea fotbalului romanesc la nivel de copii si juniori, prin crearea a opt centre regionale, menite sa asigure o monitorizare cit mai atenta a tinerelor talente din tara.

Gica Popescu a mai spus ca prima reprezentativa va avea la fiecare campanie ca obiectiv calificarea la turneul final, fie ca este vorba de preliminariile pentru Campionatul European sau cel Mondial. Fotbalul de sala si cel feminin sunt domenii in care Popescu isi propune ca federatia sa se implice mai mult iar in ceea ce priveste Comisia Centrala a Arbitrilor, Ion Craciunescu nu intra in vederile sale, actualul presedinte al CCA, Alexandru Deaconu, urmind sa fie pastrat in functie.

Alegerile pentru sefia FRF vor avea loc la 5 martie iar pina acum s-au mai inscris in cursa Vasile Avram, Razvan Burleanu si Marcel Puscas.