George Zafiu a plâns în direct în Deșteptarea, la Europa FM (VIDEO)

Primul DJ Europa FM, cel care în urmă cu 14 ani saluta pentru prima dată România de pe frecvenţele Europa FM, a avut parte, pe 13 iunie, de o ediţie specială ‘Deşteptarea’, în care nici măcar nu a putut bănui ce urma să i se întâmple.

Pregătită de echipa Europa FM mai bine de o lună, emisiunea de vineri i-a testa la maximum lui George Zafiu rezistenţa la emoţii. Iar matinalul Europa FM a cedat într-un final, când Monica Anghel i-a introdus, pe rând, câteva dintre cele mai importante persoane din viața lui, printre care mama dar și fetița lui, Alexandra.

George Zafiu a descoperit, vineri, un www.europafm.ro altfel, unde toate ştirile sunt despre el. CLICK AICI PENTRU A VIZITA SITEUL EUROPAFM.RO DEDICAT LUI GEORGE ZAFIU

A primit urări de la mulți ani, în direct în Deșteptarea, din partea lui Ștefan Bănică, Loredana, Cornel Ilie de la Vunk, Mugurel Vrabete, Edi Petrosel și Alexandra Stan. Încarcat de emoție a fost și mesajul transmis de diriginta din clasele V-VIII, George Zafiu având ochii în lacrimi în momentul difuzării lui.

Click aici pentru a vedea momentul în care George Zafiu a plâns în direct în Deșteptarea, la Europa FM