George Zafiu a făcut cel mai frumos #Selfie Rapid

Dacă toată lumea alege să-şi facă poze selfie, George Zafiu a zis să fie în trend şi să se laude cu darul special primit la începutul acestei săptămâni de la colegii din redacţia Europa FM.

‘Am ascultat emisiunea Tribuna 0 de acasă, dar nu m-am gândit nicio clipă că Ovidiu Ioaniţoaia şi Viorel Moldovan mi-au pregătit o surpriză. Marţi, de dimineaţă, am avut parte chiar de un cadru festiv organizat de colegii de la Primele Ştiri, Florin Badea şi Andrei Paleu, care mi-au oferit autograful antrenorului rapidist pus în ramă. Acum stau cu tabloul pe birou şi mă ambiţionez să fiu în fiecare zi mai bun, aşa cum o fac şi jucătorii echipei mele de suflet’, spune George Zafiu despre acest cum a ajuns să facă acest selfie.

Viorel Moldovan, fostul atacant al echipei naţionale , care şi-a încheiat cariera de jucător în Giulesti, în sezonul 2006-2007,a discutat luni, la emisiunea Tribuna 0, cu Ovidiu Ioaniţoaia despre provocările pe care i le-a adus calitatea de antrenor al echipei Rapid. Puteţi reasculta emisiunea Tribuna 0 cu un click aici!