Confidenţialitate

George Hora și Amna lansează ”Încrederea”, marți, în Clubul de Seară | VIDEO

George Hora și Amna vin în această seară în cel mai mare club din România, Clubul de Seară, la Europa FM, pentru a lansa oficial ”Încrederea”. Până la premiera on-air, cei doi artiști au prezentat videoclipul piesei.

Amna și George Hora s-au întâlnit la finalul anului 2019 în studio. În Clubul de Seară, George Hora a povestit că Amna a început să plângă la primele acorduri ale piesei iar chimia dintre ei a fost instantă.

“E o poveste care m-a impresionat foarte tare și pe care am interpretat-o cu lacrimi în ochi. Efectiv! Emoțiile pe care le simt interpretând-o sunt mai mult decât reale. Viața personală s-a oglindit perfect în mesaj, de aceea mi-am dorit foarte mult să cânt această piesă alături de George” declară Amna.

”Încrederea”
este compusă și produsă de George Hora în Studio 66 Records, fiind însoțită de un videclip regizat de Silviu Mindroc și George Hora, videoclip ce inundă cu lumină și culoare locurile din piesă.

“Mi-am dat seama din prima că melodia asta trebuie cantată cu Amna. Emoția și lacrimile pe care și le ascundea atunci cand i-am prezentat-o au vorbit de la sine. Mai mult decât atat, vocal vorbind, ne completăm” spune George Hora.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Videoclipul piesei Amna & George Hora – ”Încrederea”