Gáspár György lansează volumul ”#Love is fun – iubirea și sexul, în același pat”, despre labirintul emoțional al relațiilor moderne de cuplu

A patra carte semnată de psihologul Gáspár György, după ”Copilul invizibil” (Curtea Veche Publishing, 2016), ”Revoluția iubirii: o altfel de poveste despre atașament și relații” (Editura Pagina de Psihologie, 2017) și ”Mindfulness Urban” (Curtea Veche Publishing, 2018), poate fi precomandată începând de azi cu un discount de 10%.

Apărută la Editura Pagina de Psihologie, cartea ”#Love is fun – iubirea și sexul, în același pat” oferă o lectură savuroasă despre labirintul emoțional al relațiilor moderne de cuplu, în care știința se îmbină cu umorul.

Cartea este semnată de Gáspár György și Bogdan Nicolai și beneficiază de o prefață de Andreea Esca.

„Într-o societate cu multe tabuuri, cartea lor este o gură de adevăr. Și, ca să fie digerabile, adevărurile ne sunt servite mereu într-o combinație de studiu și povești amuzante.

Mie una, cartea aceasta mi-a răspuns la toate întrebările pe care nu le-aș fi pus cu voce tare și cred că asta va fi concluzia multora, la finalul lecturii. Ba mai mult, mi-a răspuns și la întrebări pe care nu mi le-am pus niciodată, nici măcar în gând, dar aflând acum răspunsul, mi-am reproșat că nu sunt suficient de curioasă.“, apreciază Andreea Esca.

”#Love is fun – iubirea și sexul, în același pat” este disponibilă în precomandă, cu autograful autorilor, exclusiv pe paginadepsihologie.ro, în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie, cu un discount de 10%, iar din 5 decembrie va fi disponibilă și în librăriile mari din țară, la prețul de 35 lei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS