Gaşca Zurli pleacă din nou în turneu – ‘Uite, vine Moș Crăciun’

Spectacolul este interactiv, copiii, și părinții din sală fiind în permanență antrenați în acțiune, în cântece și jocuri.

Mirela și Gașca ZURLI au o nouă surpriză pentru prietenii Zurli! Pentru că au văzut cât sunt de iubiți și așteptați de părinții și copiii din toată țara, membrii Găștii se urcă din nou în microbuzul ZURLI, să împartă din magia Crăciunului! ‘Uite, vine Moș Crăciun’ este cel mai vesel, emoționant și colorat spectacol de Crăciun, dedicat întregii familii.

Tura Vura , cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume, ar vrea să oprească sărbatoarea Crăciunului şi sosirea Moşului. Dar, Gaşca Zurli, împreună cu Zâna Bună, au pregătit trucuri speciale pentru ea. Copiii vor ajuta Gaşca şi Tura Vura va suferi cea mai mare înfrângere din viaţa ei.

Surpriza spectacolului este Moș Crăciun, care își face apariția, spre bucuria copiilor din sală. Fetița Zurli are multe întrebări pentru Moșul, întrebări pe care cu siguranță cei mici le-au adresat măcar o dată părinților lor: cum reuşeşte să ajungă într-o singură noapte peste tot, cine îi aduce lui cadouri, dacă nu îl doare barba şi cine îi pregăteşte lui masa de Crăciun. Moșul răspunde răbdător la toate întrebările și le face surprize minunate prietenilor din Gașcă și copiilor din sală.

Spectacolul este interactiv, copiii, și părinții din sală fiind în permanență antrenați în acțiune, în cântece și jocuri. Cântecele și colindele tradiționale, din folclorul românesc și din folclorul copiilor, au fost reorchestrate și interpretate în cea mai veselă manieră.

Costumele sunt frumoase, colorate, de sărbătoare, iar întreg spectacolul este învăluit în magie.

Programul Turneului ‘Uite, vine Moș Crăciun’:

  • 2 decembrie- Sibiu, Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 3 decembrie- Baia Mare, Teatrul Municipal
  • 4 decembrie- Zalău, Casa de cultură a Sindicatelor
  • 5 decembrie- Cluj, Casa de Cultură a studenților
  • 6 decembrie- Satu Mare, Casa de cultură a Sindicatelor
  • 7 decembrie -Târgu Mures, Casa Tineretului, Sala Mihai Eminescu
  • 8 decembrie- Brașov, Centrul Cultural Reeduta
  • 11 decembrie- Timișoara, Opera Națională Română
  • 17 decembrie- Bacău, Casa de Cultură a Sindicatelor

Pretul unui bilet este de 25 lei. Copiii care sunt ținuți în brațe nu plătesc bilet.

Detalii pe www.zurli.ro