Gașca Zurli are 1 milion de abonați pe YouTube

Gașca Zurli reușește să depășească un nou record, de data aceasta online.

Aproape 600 de clipuri încărcate, 830 de milioane de vizualizări totale, 1,5 miliarde de minute vizionate și peste 1 milion de abonați adună astăzi contul oficial Zurli.

Mirela Retegan a lansat canalul de YouTube Zurli Official în 2011, ca loc de întâlnire pentru copii cu personajele lor preferate. Momente din spectacole, live-uri, videoclipuri, emisiuni online, apariții TV și multe altele sunt la un click distanță, disponibile gratuit pentru fanii Zurli din orice colț al pământului.

”YouTube a fost platforma noastră de lansare, scena noastră principală. Ne-a ajutat să ajungem la cât mai mulți copii. Și iată că am ajuns!!! Avem 1 milion de abonați. Sunt copleșită, lumea Zurli e o lume minunată și sunt foarte bucuroasă că prietenii noștri din toată lumea sunt cu noi pe canalul de YouTube”, a declarat Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli.

Contul de YouTube al Găștii Zurli s-a transformat într-un adevărar spațiu de joacă, în care fiecare poate asculta orice cântec vrea, poate viziona un spectacol cap coadă ori asculta povești clasice reinterpretate de personajele din Gașcă.

Cel mai vizualizat clip este ”Aram sam sam”, cu peste 120 de milioane de vizualizări, urmat îndeaproape de hit-ul ”Am o căsuță mică”, ”Lingușeală de cățel”, ”Cântecul lui Yuppi” și ”Cântec pentru Maya”.

Lună de lună, milioane de oameni intră pe canalul de YouTube Zurli și se bucură de cântece, jocuri, spectacole. În fiecare week-end, copiii așteaptă câte un nou episod din emisiunea Duminica Zurli.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS