Gărâna Jazz Festival, la a 21-a ediţie

Festivalul de jazz de la Gărâna se va desfăşura în perioada 6-9 iulie în Munţii Semenic, pe scena de la Poiana Lupului şi din Biserica Catolică Văliug, anunţă organizatorii evenimentului.

‘Departe de agitaţia oraşului, la capătul unui drum cu privelişti memorabile, Gărâna păstrează neatinse răcoarea Munţilor Banatului şi nopţile cu jazz care urmează să se dezlănţuie în curând. Pe lângă cele 18 trupe care vor urca pe scena de la Poiana Lupului şi din Biserica Catolică Văliug, vizitatorii se vor putea bucura, pe parcursul festivalului, de trasee montane, cinema sub cerul liber, spectacole de teatru, clase de yoga, târguri şi multe alte activităţi incluse în program’, potrivit unui comunicat al Fundaţiei Culturale Jazz Banat.

După terminarea concertelor, Poiana Lupului se va transforma în cinema şi va fi gazda unui program special de scurtmetraje oferite de Institutul Francez.

Scriitorii timişoreni Brânduşa Armanca, Nicolae Strâmbeanu, Daniel Vighi şi Viorel Marineasa îţi vor lansa cele mai noi apariţii editoriale în cadrul festivalului, iar spectatorii pasionaţi de jazz românesc pot participa la lansarea celor mai noi albume semnate de muzicienii Marius Preda şi Mircea Tiberian.

De sâmbătă până duminică, Poiana Lupului de lângă Gărâna va găzdui a doua ediţie a Târgului Naţional al Colecţionarilor de Discuri, un eveniment menit să aducă la un loc pasionaţii de viniluri şi muzică bună.

Iubitorii de biking montan se pot bucura de cel puţin 10 trasee cu bicicleta.

Natura sălbatică din Semenic este spaţiul perfect pentru meditaţie şi relaxare, aşa că dimineţile de festival vor începe cu clase de yoga ţinute de Mişcarea de Piatră, începând de la ora 09.00, în satul Văliug, pe pontonul unui hotel.

Programul complet Gărâna Jazz Festival precum şi informaţii despre transport, locaţie şi cazare sunt disponibile pe www.garana-jazz.ro.

Biletele pot fi achiziţionate online.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS