Gala UNITER: Alexandra Fasolă, Anca Hanu & Daniela Török – nominalizate la categoria ”Cea mai bună actriță”

În această seară are loc ”GALA premiilor UNITER”: va fi găzduită de Teatrul Național București.

Sunt cele mai importante premii acordate în fiecare an de Uniunea Teatrală.

Vom afla, de la ora 21.00, care sunt cei mai buni actori și actrițe, care este cel mai bun regizor și care va fi desemnat cel mai bun spectacol.

De asemenea, se vor acorda premii pentru întreaga activitate precum și premiul pentru debut.

În premieră, organizatorii s-au gândit ca artiști consacrați să îi susțină pe actorii nominalizați anul acesta la cele mai importante categorii.

Așadar – la categoria ”Cea mai bună actriţă în rol principal”,  Alexandra Fasolă a fost nominalizată pentru rolurile din spectacolul „Omul cel bun din Seciuan”, Teatrul Bulandra. Este susținută de Maia Morgenstern (AUDIO).

A doua nominalizată, Anca Hanu – pentru one-wman-show-ul „Amalia respiră adânc”, Teatrul Naţional Cluj-Napoca, este susținută de actrița Ada Milea (AUDIO).

Daniela Török , nominalizată pentru prestația din spectacolul „Cabaret”, Teatrul German de Stat Timişoara – este susținută de regizorul Alexandru Dabija (AUDIO).

Iorgu Ianuși – despre nominalizările la categoriile ”Cea mai bună actriță în rol principal”, ”Cel mai bun actor în rol principal” și ”Cel mai bun spectacol”:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La categoria ”Cel mai bun spectacol” au fost nominalizate următoarele puneri în scenă:  „De vânzare / For Sale”, un spectacol de Gianina Cărbunariu, Teatrul Odeon Bucureşti; „Mobilă şi durere”, direcţia de scenă Victor Ioan Frunză, Centrul Cultural pentru UNESCO; „Omul cel bun din Seciuan”, regia Andrei Şerban, Teatrul Bulandra.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS