Gala ON AIR MUSIC AWARDS a fost anulată

Invocând situația econimică, organizatorii

ON AIR MUSIC AWARDS au decis anularea celei de-a doua ediții.

‘Ne pare deosebit de rău să vă anunțăm că, deși mai erau aproape 3 săptămâni până la Gala decernării premiilor ON AIR MUSIC AWARDS 2014, suntem nevoiți să anulăm ediția din acest an. Costurile unui astfel de proiect sunt uriașe și, din păcate, nu reușim să le acoperim doar din forțe proprii.

Cu toate că am fost primiți cu entuziasm de artiști, presă și public, ON AIR MUSIC AWARDS fiind primul și singurul proiect specializat dedicat industriei muzicale și industriilor conexe, iată că ne lovim de lipsa finanțărilor care ar fi putut să contribuie la acțiunea noastră.

Am afirmat în nenumărate rânduri că anual, mai multe milioane de Eur, pleacă în afara țării pentru plata artiștilor străini care vin în România și că un semnal important ar fi să promovăm mult mai mult muzica românească, fie că vorbim de pop, dance, rock sau muzica clasică. Sperăm ca pe viitor lucrurile să intre pe un făgaș normal și să avem parte atât de concerte cu nume mari din muzica internațională, dar și de o creștere a numărului de concerte cu artiști români.

Anularea ediției de anul acesta nu înseamnă anularea proiectului, pentru că ne dorim să îl reluăm atunci când condițiile economice ne vor permite.’, precizează Zoli Toth, Managing Partner, Star Management, într-un comunicat remis Europa FM.