Gabrielle Carteris, actriţa din ”Beverly Hills 90210”, preşedintele celui mai puternic sindicat al actorilor de la Hollywood

Gabrielle Carteris, una dintre actriţele din serialul de televiziune ”Beverly Hills 90210”, a devenit preşedintele SAG-AFTRA, cel mai puternic sindicat de la Hollywood, creat prin fuziunea recentă dintre Sindicatul actorilor americani (SAG) şi Federaţia americană a artiştilor din radio şi televiziune (AFTRA), informează contactmusic.com.

Gabrielle Carteris l-a înlocuit în această funcţie pe Ken Howard, care a murit pe 23 martie. Carteris, fost vicepreşedinte al organizaţiei, a preluat atribuţiile lui Howard după decesul acestuia.

Ea va duce la termen mandatul predecesorului ei, care se va încheia în 2017, după ce a câştigat, pe 9 aprilie, alegerile organizate în consiliul naţional al sindicatului SAG-AFTRA.

Rebecca Damon, o actriţă specializată în voice-over, a fost aleasă în funcţia de vicepreşedinte al acestui sindicat.

Gabrielle Carteris, născută pe 2 ianuarie 1961, este o actriţă americană care s-a remarcat în serialul ”Another World” şi a devenit cunoscută pe plan internaţional cu rolul Andrea Zuckerman din serialul de televiziune ”Beverly Hills 90210”.