Confidenţialitate

Gabriela şi Crina au parte de un nou început în viaţă, fără datorii – VIDEO

Gabriela şi Crina, mamă şi fiică, au parte, de azi, de un nou început în viaţă. Datorită ascultătorilor Europa FM, viaţa celor două “beneficiază de un start nou, fără datorii”.

După ce a aflat de la Europa FM povestea Crinei și a Gabrielei, un doctor, care a ținut să-și păstreze anonimatul, a ales să le plătească toate datoriile, atât de la întreținere cât și un credit pe care cele două îl plăteau cu greu. Suma se ridică la peste 11.000 de lei.

”Să beneficiați de un start nou, fără datorii”, a spus generosul doctor, care a insistat ca identitatea lui să nu fie făcută publică.

Mulţi ascultători au sărit în ajutorul celor două. Ascultătoarea noastră Mihaela le-a oferit o vacanţă la mare, la Eforie Nord, Mihai le-a oferit o vacanţă all inclusive în comuna Cristian, judeţul Braşov. Alţii au donat sume de bani care să le ajute să meargă mai departe, fără datorii.

Selly, cel mai urmărit vlogger din România, este idolul Crinei. Tânărul a venit să-i facă o surpriză în direct în Deșteptarea și, pentru că a aflat că este pasionată de vlogging și are deja un canal de YouTube, Selly a ales să-i doneze primul lui DSLR cu care a devenit cel mai popular vlogger din România.

De asemenea, Europa FM le va achita toate cheltuielile pentru succesiunea garsonierei pe care au moştenit-o de la mama Gabrielei, plus o bursă lunară de 400 de lei, timp de un an de zile, pentru Crina.

Până acum, pentru ele, o viaţă normală a fost un vis care a devenit realitate, în timp ce viața de zi cu zi seamăna mai degrabă cu un coșmar interminabil.

Gabriela și copilul ei au trăit ani de zile de pe o zi pe alta, iar când a moștenit o garsonieră, i-au rămas și datoriile la întreținere pe cap: 10.000 de lei şi o somaţie de executare silită.

Gabriela riscă acum să ajungă din nou în stradă, dar de data asta, împreună cu fiica ei, Crina.

Gabriela, singurul sprijin al fetiței ei, a căzut psihic, iar atunci copilul a devenit reazemul mamei, confident, psiholog, ancoră de stabilitate și balon de salvare.

Toate trei locuiau într-o garsonieră minusculă într-un bloc vechi. Pentru Gabriela, o mamă singură care în cea mai mare parte a vieţii a trăit de pe o zi pe alta, uneori pe străzi, moartea mamei, care încercase în câteva rânduri să se sinucidă, a fost prea mult. Gabriela a cedat, aşa cum ar fi făcut-o mulţi în locul ei.

„Am început de la atacuri de panică. Stări de rău. Depresie din aia naşpa. Mi-era frică şi să merg până la bucătărie”, povestește Gabriela.

Vreme de mai multe luni, Crina nu a mai mers la şcoală pentru a-şi putea îngriji mama. Norocul ei a fost că a dat peste o învăţătoare cu mult suflet, care a înţeles că misiunea unui dascăl nu se rezumă la orele petrecute la catedră.

Învăţătoarea, pe numele ei Mihaela, se întâlnea zi de zi cu eleva ei, chiar dacă aceasta nu mai putea să vină la ore.

Practic, învăţătoarea mai preda încă o dată doar pentru Crina. Cu ajutorul acestui dascăl formidabil, copila a trecut în clasa a V-a.

În 14 ani, soarta a încercat-o pe Crina cât pentru o viaţă întreagă. Ea şi mama ei mai au mult de luptat până să ducă o viaţă liniştită. Dar cu dragoste şi răbdare, vor reuşi. Poate şi cu puţin ajutor.

Dacă doriţi să le ajutaţi pe Gabriela şi Crina, ne puteţi scrie la adresa de mail visez@europafm.ro