Confidenţialitate

Gabriela Firea: Eu o să mă bat, în continuare, pentru București din postura de parlamentar | AUDIO

Reglare de conturi la sediul PSD din Kiseleff: primarii care au pierdut alegerile în Capitală a fost chemați pentru concluzii în urma scrutinului de duminică.

La finalul ședinței, primarul în funcție, Gabriela Firea, spune că nu face un pas în spate după ce a pierdut primăria Capitalei în favoarea lui Nicușor Dan.

“La București, am dublat scorul politic de la 16% la europarlamentare la 33%, iar eu am obținut un scor de 38%, foarte onorant în condițiile date. Nu am de ce să fac un pas în spate. A, pentru că am dublat scorul pentru București, să fac un pas în spate?!”, a spus Gabriela Firea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Gabriela Firea a anunțat că își dorește o poziție de parlamentar și că începe de pe acum campania pentru viitoarele alegeri din decembrie.

“Avem câteva idei de legi cu care să mergem și în parlament, prin colegii noștri, astfel încât situația din Capitală să se îmbunătățească.

Faptul că unii dintre noi nu mai suntem primari, asta nu înseamnă că de azi nu ne mai interesează Bucureștiul și că nu ne mai implicăm.

Din potrivă, ne vom implica chiar mai mult. Eu o să mă bat, în continuare, pentru București din postura de parlamentar”, a declarat Gabriela Firea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.