Confidenţialitate

Fuego, despre anii 90: ”Dacă e ceva să fi rămas intact de atunci, este dragostea de a fi în fața oamenilor și bucuria mea de-a cânta” | VIDEO

Fuego, pe numele real Paul Surugiu, a relansat la începutul acestui weekend un cântec mai vechi, ”compus acum vreo 17-18 ani pentru mine de regretatul Șerban Georgescu”, după cum mărturisește în anunțul făcut pe Facebook.

Compozitorul Șerban Georgescu s-a afirmat pe scena muzicală prin zeci de șlagăre, în special în anii ‘80, interpretate de Carmen Rădulescu și apoi de Mădălina Manole.

Piesa relansată acum de Fuego, pe versuri scrise de Carmen Aldea Vlad, se numește ”Cu iubirea mea”.

Artistul a început anul cu amintiri din primii săi ani de carieră, marturisind că ”dacă e ceva să fi rămas intact de atunci, este dragostea de a fi în fața oamenilor și bucuria mea de-a cânta”.

”E tare frumos să privești înapoi, fără nostalgie și să vezi că vremea n-a trecut fără rost! Mie îmi place să-mi aduc aminte și chiar dacă nu trăiesc din amintiri, ele fac parte din întregul meu! N-aș putea șterge cu buretele perioade, mai bune sau mai puțin bune! Sunt cum sunt azi datorită fiecărei lecții pe care am învățat-o, fiecărui om care m-a ajutat sau m-a dezamăgit!

În fine, iată mai jos câteva ipostaze cu mine de la începutul anilor 90. Eram la liceu, cântam în zona Ardealului mai mult și abordam un alt gen, un pop-rock mai modern, încercând cumva să-mi găsesc drumul.

Dacă e ceva să fi rămas intact de atunci, este dragostea de a fi în fața oamenilor și bucuria mea de-a cânta! Între timp am evoluat, am schimbat genul muzical, am trecut prin etape și am reușit să-mi îndeplinesc visele. Nu râdeți prea tare, eram totuși un copil!

Glumesc, pentru că de-ar fi să dau timpul înapoi, aș porni pe-același parcurs”, mărturisea Fuego, pe Facebook, la începutul acestui an.

FOTO: Facebook/Paul Surugiu – Fuego