Confidenţialitate

Fraţii Stoica nu mai au secrete. Au răspuns la Tribuna 0 tuturor întrebărilor venite de ascultătorii Europa FM – VIDEO

Fraţii Andrei şi Bogdan Stoica au fost invitaţii lui Ovidiu Ioaniţoaia în emisiunea Tribuna 0 de luni. Cei doi campioni la superkombat au răspuns tuturor întrebărilor venite din partea ascultătorilor Europa FM, ajungând să vorbească despre antrenamente, costurile acestui sport, câştigurile lor, dietă, dar şi să-şi amintească despre cum au început.

Frații Andrei și Bogdan Stoica sunt campioni ai lumii, ambii aflați în top 10 mondial. Fraţii Stoica nu reprezintă prima pereche de fraţi care a încercat să deţină titluri mondiale la profesionişti, dar este una dintre cele mai cunoscute ale zilelor noastre. Ca exemple celebre, au mai fost înainte fraţii Rony şi Ray Sefo, Giorgio şi Armen Petrosian sau Dzevad şi Dzenan Poturak, însă doar unul dintre ei a reuşit.

În emisiunea Tribuna 0, Andrei Stoica şi Bogdan Stoica au povestit care a fost momentul în care s-au lăsat atraşi pentru prima dată de acest sport:

Pentru a putea face performanţă, fraţii Stoica au spus, în direct la Europa FM, că se antrenează cel puţin cinci ore zilnic, antrenamente fiind împărţite în două runde.

Nici regimul nu este neglijat, Andrei şi Bogdan Stoica fiind obligaţi să renunţe la multe alimente, dar mai ale la pâine, prăjeli sau băuturi acidulate.