Confidenţialitate

Franța: O braziliancă venită la Săptămâna Modei a fost jefuită de bijuterii în valoarea de aproape 3 milioane de euro

O braziliancă aflată în Franța pentru Săptămâna Modei a fost jefuită de bijuterii în valoarea de circa 3 milioane de euro. De anchetă se ocupă brigada de combatere a banditismului. 

Victima, o femeie de afaceri din Brazilia, a aterizat marți pe aeroportul Roissy-Charles de Gaulle şi s-a deplasat apoi cu un automobil închiriat spre un eveniment programat în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, care a început luni.

Surse din anchetă citate de presa franceză spun că într-o intersecţie din localitatea Saint-Denis, situată la nord de Paris, mașina a rămas blocată într-un ambuteiaj.

Doi bărbaţi, care au sosit pe un scuter, au spart luneta vehiculului şi au furat un bagaj de mână şi un geamantan, fără să o rănească pe victimă şi nici pe şoferul acesteia.

Anchetatorii francezi vor să afle dacă victima a fost urmărită înainte sau dacă a fost vorba doar despre un jaf comis de autori care au profitat de o oportunitate.

Citește și: Franța: Fermierii dintr-o regiune nordică se plâng că le dispar sute de kilograme de cartofi din recoltă | AUDIO

Foto: Shutterstock