Fotografiile personale ale lui Adele au fost furate şi făcute publice de hackeri

Mai multe fotografii personale ale cântăreţei britanice Adele au fost făcute publice, de hackeri. Atacul cibernetic a fost descoperit, vineri, când mai multe imagini cu băieţelul lui Adele au început să circule pe Facebook, potrivit The Telegraph.

Cântăreţei, în vârstă de 27 de ani, i-au fost furate mai multe fotografii care arătau momente intime, inclusiv o ecografie a copilului şi un selfie pe care şi l-a făcut în bucătăria sa, în perioada când era însărcinată.

De asemenea, a fost furată o imagine a cântăreţei pe când avea cinci ani, surprinsă în timp ce scotea limba la apartul de fotografiat.

O altă fotografie o arată pe aceasta pe când avea 20 de ani, ţinând o ţigară şi o sticlă de şampanie, sprijinită de pat. Un hacker ar fi obţinut aceste imagini prin contul de e-mail al partenerului cântăreţei, Simon Konecki.

Aceste imagini personale au fost date mai departe unui cont privat de Facebook făcut de „mega-fanii” cântăreţei. Un fan guraliv al cântăreţei a fost „şocat şi îngrozit” de violarea intimităţii cântăreţei, şi a luat imediat legătura cu managerul cântăreţei.

Un membru din echipa de securitate a cântăreţei l-a chemat pe fan pentru a inspecta imaginile şi a verifica unde sunt folosite acestea, scrie The Sun.

„Am fost şocat şi supărat pentru Adele când am vâzut imaginile. Sunt extrem de intime şi nu ar trebui să circule. Cred să este dezgustător faptul că aşa-zişii fani ai săi le difuzează şi cred că acest lucru trebuie oprit. Sunt mult prea personale, mai ales ecografia şi fotografia sa din timpul sarcinii. Dacă Adele ar fi dorit să facă publice aceste imagini, sunt sigur că ar fi făcut asta. Este dreptul ei să hotărască”, a spus fanul pentru The Sun.

„Exact aceste lucruri nu-i plac lui Adele în privinţa faimei. Poate că este sensibilă pe scenă şi împărtăşeşete sentimentele sale fanilor, dar crede că ar trebui să existe limite. A fost extrem de supărată şi furioasă atunci când managerul ei i-a dat vestea despre fotografii şi i-a transmis să se ocupe de asta de îndată”, a declarat o sursă din industria muzicală.