Confidenţialitate

Fotografii de la evenimentele majore din viaţa celor trei copii ai ducilor de Cambridge

Luni, Prințul William și ducesa de Cambridge au devenit părinți pentru a treia oară. Ducesa de Cambridge a născut un băiat, al 5-lea moștenitor la tron, pe linie de succesiune.

“Ducesa de Cambridge a născut în siguranţă un băiat, la ora locală 11.01. Copilul are 3,8 kilograme. Ducele de Cambridge a fost prezent la naştere. Alteţa sa şi copilul se simt bine”, a anunţat Palatul Kensington pe Twitter.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton a fost internată în tot în aripa specială a Spitalului St. Mary din Londra, unde i-a născut și pe prințul George și pe prințesa Charlotte.

În scurta perioadă petrecută la spital după naştere, bebeluşul a fost vizitat de fraţii săi mai mari, prinţul George, în vârstă de 4 ani, şi prinţesa Charlotte, care va împlini 3 ani pe 2 mai.

La fiecare eveniment major din viaţa copiilor, Casa regală a Marii Britanii a publicat fotografii cu micuţii.

Aniversarea de 3 ani a Prinţului George, născut pe 22 iulie 2013

Prima zi de şcoală a Prinţului George

Întâlnirea Prinţului George cu Barack Obama şi a soţia acestuia, Michelle

Prințesa Charlotte, la vârsta de 1 an

Prințesa Charlotte, la împlinirea vârstei de 2 ani

 Prinţesa Charlotte, prima zi la creşă

Ieri, ducele şi ducesa de Cambridge l-au prezentat pe treptele spitalului Lindo Wing, pe fiul nou-născut. Noul membru al familiei regale va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul Charles, tatăl William, şi după fraţii George şi Charlotte.