Confidenţialitate

Fostul șef de cabinet al lui Alexei Navalnîi, atacat cu un ciocan de bătut carne în fața casei sale din Lituania: „A vrut să facă din mine un șnițel” | AUDIO

Leonid Volkov, prieten și al aliat al lui Alexei Navalnîi, a fost atacat cu un ciocan în fața casei sale din Lituania, unde trăiește în exil. Polițiștii încearcă acum să-l prindă pe agresor, iar ministrul lituanian de Externe a transmis că atacatorul va răspunde pentru faptele sale.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Un salut tipic de gangster din partea lui Putin’’, așa a catalogat atacul comis asupra sa Leonid Volkov, un apropiat al lui Alexei Navalnîi, exilat în Lituania.

În vârstă de 43 de ani, acesta a fost șeful de cabinet al lui Navalnîi, până când liderul opoziției din Rusia a murit în închisoare.

Atacul a avut loc în fața casei, în timp ce Volkov cobora din mașină. Agresorul a folosit un ciocan de bătut carnea. „A vrut să facă din mine un șnițel”, a spus Leonid Volkov care a precizat că a fost bătut cu ciocanul de 15 ori în picior, iar atacatorul l-a lovit și în cap și i-a rupt brațul.

Acesta a mers la spital pentru că s-a ales cu brațul fracturat. Un alt membru al echipei lui Navalnîi a publicat pe rețelele de socializare a publicat imagini cu Volkov care are piciorul stâng sângerând și vânătăi la cap.

Leonid Volkov a precizat că acest atac nu îi va opri și a făcut apel la alegătorii din Rusia să protesteze, duminică, în ultima zi a alegerilor prezidențiale din Rusia.

Sursa colaj foto: Shutterstock

Citește și: Șeful serviciului rus de informaţii externe susține că liderul opoziției ruse, Alexei Navalnîi, ar fi murit din cauze naturale: „Mai devreme sau mai târziu viața se termină și oamenii mor” | AUDIO