Confidenţialitate

Forbes: Sofia Vergara, actriţa cel mai bine plătită din televiziunea americană

Sofia Vergara, protagonista serialului ”Modern Family”, ocupă pentru al cincilea an consecutiv prima poziţie în topul celor mai bine plătite actriţe din televiziunea americană, potrivit celui mai recent clasament dat publicităţii de revista Forbes, miercuri, potrivit bbc.com.

Potrivit editorilor de la Forbes, rolul Gloria pe care Sofia Vergara îl interpretează în serialul ”Modern Family” şi câteva contracte de publicitate au ajutat-o pe actriţa columbiano-americană să obţină venituri de 43 de milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Este pentru al cincilea an când actriţa latino-americană ocupă prima poziţie în acest clasament.

Kaley Cuoco, protagonista serialului ”The Big Bang Theory”, se află pe locul al doilea în topul celor mai bine plătite actriţe de televiziune, cu venituri de 24,5 milioane de dolari.

Kaley Cuoco şi Sofia Vergara au ocupat la egalitate primul loc în topul Forbes din 2015, ambele actriţe câştigând anul trecut venituri de 28,5 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe din industria de televiziune americană este completat de Kerry Washington (serialul ”Scandal” – 13,5 milioane de dolari), Stana Katic (serialul ”Castle” – 12 milioane de dolari), Priyanka Chopra (serialul ”Quantico” – 11 milioane de dolari), Julianna Margulies (serialul ”The Good Wife” – 10,5 milioane de dolari) şi Julie Bowen (serialul ”Modern Family” – 10 milioane de dolari).