Floriol îți trezește pofta de viață! Care e pasul mic pe care îl poți face azi pentru un stil de viață sănătos?

Floriol îți trezește pofta de viață la Europa FM!

Pași mici pentru tine, un pas mare pentru un stil de viață sănătos!

Micile schimbări îți aduc poftă de viață sănătoasă, dar și un premiu în Europa Express, la Europa FM.

Ai șansa de a câștiga zilnic un robot de bucătărie și un set de produse Floriol.

Pașii mici pentru un stil de viață sănătos

ANTON ADRIANA DANA, BUCUREȘTI: ”Mișcarea e primul pas pe care orice om trebuie să-l facă, apoi o alimentație diversificată, având la bază legume și fructe. Iar azi mi-am
propus, pentru că a venit și vremea bună, să merg mai mult pe jos, în drumul spre casă”

GETA ALEXIU, BUCUREȘTI: ”Merg pe jos, zilnic, mai bine de jumătate din drumul dus-întors către și de la serviciu”

EREMIA CONSTANTIN, JUDEȚUL PRAHOVA: ”Sunt fumător înrăit și fumez cam un pachet pe zi. Dar de astăzi le voi înjumătăți numărul de țigări, iar mâine la fel până nu voi mai avea ce să înjumătățesc”

ROXANA MĂDĂLINA SĂNDOI, CONSTANȚA: ”Să renunț la desert! Am obiceiul ca după fiecare prânz și cină să mănânc ceva dulce! Sper să reușesc să renunț la îndulcirea zilnică”

PANDELE ROXANA MARA, BUCUREȘTI: ”Am renunțat la zahăr și orice produse care îl conțin și l-am înlocuit cu miere naturală, de la țară, și fructe. Este revigorant!”

VOICULEȚ MARIA, CĂLĂRAȘI: ”Sunt o mare băutoare de cafea – aproximativ 2l/zi. Am decis ca începând de azi să renunț definitiv la cafea și să înlocuiesc cafeaua cu ceai de plante.”

GHIZDAVU MARIUS, VULCAN: „Mi-am propus să fac mișcare mai multă, sa mănânc sănătos, să consum măcar 2,5l de apă pe zi, să nu mă mai stresez și să dorm 8 ore pe noapte.”

IOANA NISTOR, CONSTANȚA: ”Vreau să beau de dimineață un pahar cu apă, imediat cum m-am trezit.”

MOTAS ROXANA, GIURGIU: ”Primul pas sănătos pe zi pe care îl poti face este să pleci la serviciu pe jos sau cu bicicleta, începti ziua fresh, fără sa dormi pe birou când ajungi!”

RUXANDRA MIHĂILESCU, BUCUREȘTI: ”Să merg cât mai mult în aer liber, să adopt un stil de viață sănătos printr-o alimentație bogată în vitamine și fibre”.

Regulamentul concursului


Articole Similare