Confidenţialitate

Florin Piersic, scos de la ATI Foișor. Actorul a început să meargă cu cadrul pe distanțe scurte | AUDIO

Florin Piersic a fost scos din secția de Terapie Intensivă a Spitalului Foișor. Medicii au informat ca evoluția stării sale de sănătate este una bună, actorul începând să se deplaseze cu cadrul de mers pe distanțe scurte.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Florin Piersic a fost mutat într-un salon din Compartimentul Septic al Spitalului Foișor. Joia trecută, el a fost operat în regim de urgență fiindu-i scoasă proteza de la genunchi, considerată sursă principală a infecţiei grave care a determinat internarea acestuia la Cluj.

În vârstă de 88 de ani, actorul a fost transferat de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca la Institutul „Matei Balş” din Capitală pentru că avea septicemie – o infecție generalizată în organism – viața sa fiind în pericol.

La Cluj i-au fost scoase sondele de la stimulatorul cardiac de la inimă, implantat în urmă cu 15 ani, iar la Spitalul Foișor, după înlăturarea protezei de genunchi infectate i-a fost implantat un dispozitiv cu caracter temporar, purtător de antibiotic.

Sursa foto: Inquam Photos / Manases Sandor

Citește și: Florin Piersic, mesaj din spital: „Tineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public” | AUDIO