Florin Piersic joacă pe 8 martie la Palatul Naţional al Copiilor

Florin Piersic pregăteşte o ediţie specială a comediei de succes ‘Străini în Noapte’, în regia lui Radu Beligan, toate femeile urmând să primească în dar o floare din partea charismaticului actor.

Florin Piersic a revenit, cu ‘Străini în Noapte’, în regia lui Radu Beligan, pe scena teatrului şi spune că simte că întinereşte atunci când joacă pe scenă. Piesa este o comedie romantică cu răsturnări de situaţie, minciună, seducţie şi o lecţie despre cum timpul schimbă oamenii.

Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe. Drumurile lor se intersectează pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite. ‘Străini în Noapte’ este o piesă de teatru în care publicul aşteaptă cu sufletul la gură să vadă ce urmează, ce vor zice şi cum va decurge acţiunea îmbinată armonios cu replici amuzante.

Toate femeile vor primi în dar câte o floare din partea lui Florin Piersic, spectatoarele având astfel ocazia să-l cunoască personal pe actor.

Pentru a acoperi cererile, organizatorii au programat două reprezentaţii în aceeaşi zi. Astfel, cei interesaţi vor putea viziona piesa de teatru ‘Străini în Noapte’, pe 8 martie, de la orele 16.30 şi 20.00.

Biletele pot fi achiziţionate de la punctele Vreau Bilet deschise la Unirea Shopping Center, librăria Eminescu, magazinele EuroGsm, dar şi online, pe www.vreaubilet.ro.