Florin Piersic a primit de ziua lui, de la fiu, un trandafir galben

Actorul Florin Piersic şi-a sărbătorit ziua de naştere duminică, pe scenă, la Palatul Copiilor din Bucureşti, în faţa unei săli pline.

Florin Piersic şi-a aniversat ieri seară de naştere, pe scena Palatului Naţional al Copiilor, oferind publicului două reprezentaţii cu îndrăgita comedie ‘Străini în noapte’ în care o are ca parteneră pe Medeea Marinescu.

Sala mare a Palatului Naţional al Copiilor s-a dovedit neîncăpătoare pentru toţi cei care au vrut să fie alături de Florin Piersic. La ieşirea pe scenă, spectatorii nu s-au mulţumit să îl întâmpine pe Florin Piersic doar cu ropote lungi de aplauze. Într-un gest spontan toţi spectatorii s-au ridicat au cântat, într-un glas, ‘Mulţi ani trăiască.’ Vizibil emoţionat actorul le-a mulţumit, în stilul volubil ce îl caracterizează, cu vorbe calde, modeste şi pline de tâlc.

‘Când a intrat Florin Piersic pe scenă, toţi cei prezenţi în sală s-au ridicat în picioare şi au început să aplaude. Apoi s-a auzit un grup cântând La mulţi ani, pentru ca în câteva secunde toţi cei prezenţi să se unească într-un singur glas. A fost un moment copleşitor pentru spectatori, aşa că nu pot decât să îmi închipui că Florin Piersic s-a simţit cu adevărat iubit. Mulţumirile lui scurte au durat jumătate de oră. Presărate cu multe poveşti, inclusiv despre cum a împrumutat banii dintr-o tăviţă pentru donaţii pe aeroportul din Bruxelles pentru a bea o Coca Cola, ele au reuşit să mai smulgă ropote de aplauze şi hohote de râs.

Piesa este una cu final suprinzător, cu o acţiune doazată foarte bine şi cu doi actori care te acaparează cu totul’, poveşteşte Toader Păun, realizatorul emisiunii ‘Clubul de Seară’, care s-a aflat printre spectatori.

În sală s-a aflat şi maestrul Radu Beligan, regizorul spectacolului ‘Străini în noapte’, cel care a adus piesa în România, transformând-o într-un din cele mai iubite reprezentaţii din teatrul contemporan, după ce a văzut-o pe o scenă pariziană, cu Alain Delon în rolul principal.

La finalul piesei, scena a fost inundată de flori şi cadouri pentru Florin Piersic, iar Corul Madrigal a cântat încă o dată ‘La mulţi ani’. Unul dintre momentele emoţionante s-a consumat când pe scenă a urcat Florin Piersic Jr. pentru a-şi îmbărţişa tatăl şi a-i oferi un trandafir galben.

Cei care nu au reuşit să ia parte la spectacolele de duminică au o nouă şansă de a asista la acest regal actoricesc ce îi are în prim plan pe Florin Piersic şi Medeea Marinescu pe 7 martie, tot la Palatul Naţional Al Copiilor din Bucureşti.

Biletele se găsesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, în reţeaua BILETOO -punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro.