Confidenţialitate

Florin Cîțu: ”Vom discuta cu toate partidele pentru sprijinirea Guvernului”. Cum vedeți rezolvarea crizei guvernamentale?

Cătălin Striblea vă invită la o nouă dezbatere România în Direct, de la 13:15, la Europa FM și pe pagina de Facebook Radio Europa FM.
Florin Cîțu este noul președinte al PNL, dar foarte probabil, el ar urma să se confrunte cu un vot în Parlament privind supraviețuirea guvernului său. Fie că este vorba despre moțiunea de cenzură depusă de USR-PLUS și AUR, care urmează să fie aprobată de CCR, fie că vorbim de un vot pentru modificarea componenței politice a guvernului.

Toate acestea se întâmplă în timpul unor crize multiple la care soluțiile încă sunt căutate. Epidemia este în revenire, iar valul al patrulea este mai puternic decât cele anterioare, iar campania de vaccinare a eșuat. Criza economică aduce cele mai mari prețuri din istoria recentă. Iar pentru mulți români iarna va fi complicată din cauza facturilor mari la energie și gaze.

USR-PLUS refuză revenirea la guvernare alături de Florin Cîțu, iar acesta a făcut un apel pentru noi discuții. În același timp, premierul a lăsat ușa deschisă unui dialog cu PSD și AUR pentru sprijinul unui guvern minoritar.

Cum vedeți rezolvarea actualei crize politice? Trebuie să se întoarcă USR-PLUS la guvernare? Sau ați dori un guvern minoritar, sprijinit de PSD și AUR?

Puteți lua parte la dezbaterea România în Direct sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal.

FOTO: INQUAM Photos/Octav Ganea