Confidenţialitate

Premierul Cîțu, despre petrecerile din cluburi: Vom suspenda activitatea celor care nu respectă legislația | AUDIO

Restaurantele și barurile care sunt amendate de trei ori pentru încălcarea restricțiilor ar putea avea activitatea suspendată. Proiectul ar urma să fie dezbătut de Parlament în această săptămână, a anunțat Ministrul de Interne.

Premierul Florin Cîțu a spus că Executivul are pregătit un proiect de ordonanță de urgență pentru situația în care Parlamentul nu aprobă propunerea Guvernului.

„Am avut un amendament pe care parlamentarii nu au vrut să îl depună. Dl. Bode a spus, astăzi, foarte clar: dacă nu va fi susținut în Parlament, avem pregătită o ordonanță de urgență prin care vom suspenda activitatea acelor cluburi care nu respectă legislația în vigoare. Activități economice, nu este vorba numai de cluburi. Știți foarte bine amendamentul: cei care nu respectă, propunerea este de a li se suspenda activitatea, în primă fază pe două săptămâni, după aceea, mai mult”, spune Florin Cîțu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În unele cluburi din București, au fost organizate petreceri, sâmbătă seara. Imagini surprinse în mai multe localuri din zona de Nord a Capitalei au fost postate pe rețelele de socializare.