Florile, cel mai dorit cadou de Ziua Îndrăgostiţilor (P)

Potrivit studiilor, femeile preferă florile în aranjamente speciale, oferite împreună cu un mesaj din suflet.

Unul din doi români alege să sărbătorească Ziua îndrăgostiţilor pe 14 februarie (Valentine’s Day), potrivit rezultatelor unui sondaj Reveal Marketing Research, realizat anul trecut. Oferirea unui cadou de Ziua îndrăgostiţilor a devenit un obicei îmbrăţişat şi de români.

Dacă americanii au cheltuit anul trecut în medie 130 de dolari pe cadoul pentru jumătatea lor, potrivit Federaţiei Naţionale a Retailerilor din SUA, sondajele arată că nu neapărat cadourile scumpe sunt şi pe placul celor pe care îi iubim. În topul preferinţelor se află florile.

Femeile preferă florile în aranjamente speciale, oferite împreună cu un mesaj din suflet. Pentru buchetul potrivit, florăria din colţ, atunci când există, nu este tocmai cea mai potrivită variantă. În plus, s-ar putea dovedi chiar mai scumpă decât comandarea unui buchet online, mai ales că cel mai important magazin din domeniu oferă deja reduceri de 15% la buchetele pentru Sf. Valentin.

Dacă aranjamentele cu trandafiri nu sunt suficiente, pe Floridelux.ro am găsit peste 300 de buchete cu flori proaspete.

Cei care preferă să păstreze tradiţia românească şi să-şi răsfeţe jumătate cu un buchet de flori de Dragobete au parte de o selecţie specială făcută de Floridelux.ro.