Flanco te premiază, în Deşteptarea, cu un card-cadou în valoare de 400 de lei

Flanco sărbătorește 25 de ani de existenţă alături de ascultătorii Europa FM, și vă așteaptă cu cadouri în fiecare vineri, în Deșteptarea.

Fiţi cu ochii pe pagina de Facebook Radio Europa FM şi răspundeţi, într-un comentariu, la întrebarea pe care băieţii din Deşteptarea o adresează în cadrul transmisiei Live pe Facebook.

Câştigaţi, prin tragere la sorţi, un card-cadou în valoare de 400 de lei pentru a vă cumpăra produsul visat din oricare dintre magazinele Flanco.

Puteți scrie răspunsurile voastre în comentarii la postarea de pagina de Facebook Radio Europa FM vinerea, până la ora 17:00, urmând să alegem câștigătorul cardului cadou de la Flanco prin tragere la sorți și să-l anunțăm printr-un update la postarea respectivă.

Flanco te așteaptă în magazine și pe flanco.ro cu reduceri de până la 80% la produsele pe care le tot visezi de ceva vreme.

În decembrie, Flanco împlinește 25 de ani de existență, ocazie cu care oferă 100 de carduri-cadou egale cu valoarea cumpărăturilor efectuate începând din 25 octombrie și până pe 7 decembrie.

Câștigător Vineri, 25 octombrie 2019:

Câștigător Vineri, 1 noiembrie 2019:

Câștigător Vineri, 8 noiembrie 2019:

Regulamentul_concursului