Fiul lui Jackie Chan, condamnat la şase luni de închisoare

Jaycee Chan, fiul celebrului Jackie Chan, a fost condamnat, vineri, în China, la şase luni de închisoare, pentru acuzaţii legate de droguri.

Jaycee Chan, în vârstă de 32 de ani, a fost acuzat oficial în luna decembrie de ‘adăpostire a unor persoane cu scopul de a consuma droguri’, după ce testele efectuate asupra sa au dovedit că fumase marijuana, iar poliţia anunţase că a descoperit 100 de grame de cannabis în locuinţa sa.

Un judecător din Beijing, unde Jaycee Chan a fost judecat, l-a condamnat pe actor la şase luni de închisoare şi plata unei amenzi de 2.000 de yuani (322 de dolari), potrivit unui anunţ al instanţei. Jaycee Chan putea fi condamnat la maximum trei ani de închisoare.

Jaycee Chan va fi, cel mai probabil, eliberat în aproximativ o lună, autorităţile chineze urmând să ia în considerare la săvârşirea pedepsei şi perioada petrecută de actor în arest preventiv, după ce a fost reţinut în luna august, potrivit avocatului Si Weijiang.

Europa FM a realizat singurul interviu acordat unui post de radio din România de actorul Jackie Chan, în cele şase ore pe care actorul le-a petrecut în Bucureşti, în septembrie. Actorul nu a vorbit însă şi despre problemele fiului său, Jaycee Chan.

Urmăreşte aici interviul video exclusiv cu Jackie Chan