Confidenţialitate

Firea: Amendamentul pentru alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, respins

Senatorul PSD Gabriela Firea denunță respingerea amendamentului depus la proiectul de buget pentru alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor.

Fostul edil general al Capitalei susține că parlamentarii USR PLUS că au votat împotrivă, deși au promis că vor rezolva problema căldurii.

„Am depus un amendament la Buget foarte important pentru bucureșteni, împreună cu parlamentarii social democrați din Capitală: alocarea sumei de 100 milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, care aparțin de Guvern și care livrează agent termic la temperatură și presiune sub confortul necesar cetățenilor. Surpriză totală! Parlamentarii USR-Plus și PNL au votat împotriva rezolvării acestei probleme majore, pentru care Guvernul PNL nu a făcut nimic, nicio investiție într-un an și jumătate de guvernare”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

„Mai grav este că parlamentarii USR-Plus, care au promis în campania electorală de la locale, împreună cu ceilalți colegi care candidau, că vor rezolva imediat problema apei calde și a căldurii în București, acum au votat tot împotrivă! Îi vedeți în imagini cu mâinile ridicate împotriva bucureștenilor! Au mințit că au intrat în politică pentru că nu au apă caldă și căldură iar acum, când venise ocazia să facă un gest concret pentru îmbunătățirea termoficării din Capitală, și-au călcat propriile promisiuni în picioare”, a adăugat social-democrata.

Am depus un amendament la Buget foarte important pentru bucureșteni, împreună cu parlamentarii social democrați din…

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 26 februarie 2021

FOTO: Facebook.com/gabifirea