Filmul ”Zootopia”, pe primul loc în box office-ul nord-american pentru al treilea weekend consecutiv – VIDEO

Filmul de animaţie „Zootopia”, produs de studiourile Disney, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv, cu încasări de 38 de milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de compania Exhibitor Relations, informează news.yahoo.fr.

În oraşul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni, scrie cinemagia.ro.

Lungmetrajul „Seria Divergent: Allegiant„, al treilea film din franciza cinematografică „Divergent”, bazată pe romanele scriitoarei americane Veronica Roth, a avut un debut mai slab faţă de precedentele două opusuri ale seriei, clasându-se pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 29 milioane de dolari de vineri până duminică.

Drama „Miracles from Heaven” a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 15 milioane de dolari. Filmul o are în distribuţie pe actriţa Jennifer Garner şi prezintă povestea unei fetiţe care suferă de o boală digestivă rară, dar care află că s-a vindecat miraculos.

Locul al patrulea în box office-ul nord-american este ocupat de filmul „10 Cloverfield Lane”, cu încasări de 12,5 milioane de dolari.

Filmul „Deadpool” a coborât de pe poziţia a treia pe locul al cincilea, cu încasări de 8 milioane de dolari.

„London Has Fallen”, regizat de cineastul iraniano-suedez Babak Najafi, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al şaselea, cu încasări de 6,8 milioane de dolari.

Comedia „Whiskey Tango Foxtrot” a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al şaptelea, cu încasări de 2,8 milioane de dolari. „The Perfect Match”, o comedie romantică, a coborât două poziţii până pe locul al optulea, cu încasări de 1,9 milioane de dolari.

Comedia „The Brothers Grimsby” a pierdut o poziţie şi a coborât pe locul al nouălea, cu încasări de 1,4 milioane de dolari.

Filmul „The Revenant”, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, a urcat o poziţie până pe locul al zecelea în box office-ul nord-american cu încasări de 1,2 milioane de dolari.