Filmul ”YouTube Bazaar”, de Dan Chişu, în competiţie pentru trofeul BIFF – VIDEO

Documentarul ”YouTube Bazaar”, de Dan Chişu, participă în competiţia pentru trofeul Festivalului Internaţional de Film Bucureşti (BIFF), care se desfăşoară în perioada 18 – 23 aprilie, la cinema Elvira Popescu şi Cinema Muzeul Ţăranului, informează organizatorii.

”YouTube Bazaar” concurează cu producţiile ”Soy Nero” (Germania), de Rafi Pitts, ”A Dragon Arrives” (Iran), de Mani Haghighi, „L’avenir” (Franţa), de Mia Hansen-Love, ”Ma Ma” (Spania), Julio Medem, ”Trois souvenirs de ma jeuness” (Franţa), de Arnaud Desplechin, şi ”Death in Sarajevo” (Bosnia şi Herţegovina), de Danis Tanović.

Documentarul, lansat anul trecut de Dan Chişu, îl are ca protagonist pe Bahoi – un internaut devenit celebru în urma realizării mai multor filme.

În cadrul ediţiei de anul acesta a Festivalului Internaţional de Film Bucureşti vor fi prezentate şi cinci pelicule din secţiunea “Giornate Degli Autori” a Festivalului de Film de la Veneţia.

Organizat de Fundaţia Charta, BIFF se desfăşoară cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), al Uniunii Cineaştilor din România şi al Institutului Cultural Român.

Foto: Youtube Bazaar/Facebook

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare