Confidenţialitate

Filmul “News of the World” va fi lansat pe Netflix pe 10 februarie | VIDEO

Netflix și Universal Pictures anunță lansarea filmului “Noutăți din lumea largă”/”News of the World”, cu Tom Hanks în rolul principal.

“News of the World” spune povestea căpitanului Jefferson Kyle Kidd, interpretat de Tom Hanks, veteran a trei războaie, care la cinci ani după încheierea Războiului Civil călătorește din oraș în oraș ca povestitor de non-ficțiune și împărtășește lumii știri despre președinți și regine, lupte glorioase, catastrofe devastatoare și aventuri captivante din toate părțile globului.

În Texas, el o întâlnește pe Johanna (Helena Zengel, Copilul-problemă), o fetiță de 10 ani, crescută de tribul Kiowa de la vârsta de 4 ani. Johanna refuză să accepte o lume pe care nu o cunoaște, iar acum ea este obligată să se întoarcă la unchiul și mătușa ei, contrar propriilor dorințe.

Kidd acceptă să o ducă pe fată acolo unde legea a stabilit că trebuie să crească. Călătorind împreună sute de kilometri prin sălbăticia neiertătoare, cei doi vor înfrunta provocări imense, create atât de mâna omului, cât și de forțele naturii. Totul în încercarea de a găsi un loc unde amândoi să simtă în sfârșit că au ajuns acasă.

“Noutăți din lumea largă” este regizat de Paul Greengrass și realizat după scenariul scris împreună cu Luke Davies, bazat pe romanul de succes semnat de Paulette Jiles, finalist la National Book Award. Filmul este produs de Gary Goetzman, Gail Mutrux și Gregory Goodman.

Foto: captură video YouTube Netflix