Filmul “Naşul”, într-o versiune inedită de peste 7 ore – VIDEO

Celebra serie “Nașul” a lui Francis Ford Coppola va rula în curând într-o versiune inedită, de peste șapte ore, scrie 7sur7.be.

Filmul va avea o durată de șapte ore și jumătate şi va fi difuzat pe postul american HBO. Noua montare este, de fapt, o fuziune a primelor două filme, completată cu secvențe care nu au fost folosite în versiunea finală.

“The Godfather Epic” constituie, astfel, versiunea originală, cea mai apropiată de intențiile lui Francis Ford Coppola, lipsită de retușurile cerute de producători pentru lansarea inițială.

Trilogia “Nașul”, ecranizare a romanului cu același nume de Mario Puzo, constituie unul dintre stâlpii istoriei cinematografiei americane. Primul film al seriei a câștigat trei premii Oscar, pentru “cel mai bun film”, “cel mai bun actor” și “cel mai bun scenariu”, iar al doilea a primit două statuete în 1975, printre care și cea pentru “cel mai bun actor în rol secundar”, acordată lui Robert de Niro.

Prima parte a seriei figurează, de asemenea, pe locul al treilea al prestigiosului clasament al American Film Institute, după “Cetățeanul Kane” și “Casablanca”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS