Confidenţialitate

Filme și seriale horror de pe Disney+ care te vor ține treaz în noaptea de Halloween (P)

Fie că doriți să vă speriați serios sau doar să vă bucurați de o seară de distracție înfricoșătoare, Disney+ a pregătit o serie întreagă de filme și seriale pe care le puteți viziona. Iată care sunt alegerile noastre de top pentru a vă bucura de serviciul de streaming în acest Halloween:

Barbar [+18]

Lansat pe 28 octombrie, filmul original Disney+ o are în centrul atenției pe o tânără ajunsă în Detroit pentru un interviu, care își rezervă cazare într-o casă. Când ajunge acolo, noaptea târziu, află că aceasta a fost rezervată de două ori, iar un bărbat ciudat e deja cazat. Deși intuiește că nu e o idee bună, ea decide înnopteze acolo, dar în curând descoperă mult mai multe motive de temut decât oaspetele neașteptat.

Grimcutty (+16)

Filmul prezintă povestea unei adolescente din suburbie și a frățiorului ei care trebuie să oprească o memă înfiorătoare de pe internet, adusă la viață de isteria părinților lor.

Hocus Pocus 2 (+12)

Comedia de acțiune „Hocus Pocus 2” este o continuare înfricoșătoare a clasicului film de Halloween, apărut în 1993, care le readuce pe încântător de răutăcioasele surori Sanderson să provoace mai mult haos comic. Au trecut 29 de ani de când cineva a aprins Lumânarea Flacării Negre și a înviat surorile Sanderson, care au trăit în secolul al XVII-lea, iar acestea caută răzbunare. Acum, trei eleve de liceu trebuie să le oprească pe vrăjitoarele dezlănțuite și răuvoitoare din a face noi ravagii în Salem, înainte de zorii zilei de Ajun.

Fresh [+18]

FRESH o însoțește pe Noa (Daisy Edgar-Jones), care îl cunoaște la o băcănie pe seducătorul Steve (interpretat de actorul român Sebastian Stan). Fiindcă aplicațiile de socializare îi produc frustrare, ea își încearcă norocul și-i dă numărul ei. După prima lor întâlnire, Noa este îndrăgostită și acceptă invitația lui Steve într-o evadare romantică de weekend. Astfel, va afla că noul ei iubit i-a ascuns niște preferințe neobișnuite în materie de mâncare.

Iar noul serial original Disney+ Candy: Crimă În Texas (+18) este perfect pentru binging în perioada aceasta, fără să fie genul horror. Are ca subiect principal o poveste inspirată din realitate. Candy Montgomery, o gospodină și mamă din anii ’80, a făcut totul ca la carte în viață – are un soț bun, doi copii, o casă frumoasă, până și micile abateri sunt planificate și executate atent – însă când presiunea conformismului devine insuportabilă, Candy acționează într-un mod care denotă faptul că își dorește puțină libertate. Dar când cineva îi spune să tacă din gură, lucrurile iau o alta turnură și capătă consecințe fatale. Seria se bazeaza pe fapte reale si este produsa și interpretata de Jessica Biel. Serialul îi are în distribuție pe Jessica Biel, Timothy Simons, Melanie Lynskey, Pablo Schreiber și Raúl Esparza.

Dacă vă e dor de un film clasic pe Disney+ veți găsi o suită de producții care vă vor ține cu sufletul la gură cum ar fi: seria de filme „Predator”, Buffy, Spaima vampirilor, „Eduard Mâini de foarfece”, “Alien”, “Dosarele X”, “Al saselea simt” sau Prometheus”.

Filmele de Halloween pot fi și pelicule amuzante, chiar dacă fac parte din categoria de filme horror. Sunt filme care nu o au o acțiune înfricoșătoare, așa că pot fi vizionate cu întreaga familie, chiar și împreună cu copiii. Așadar, dacă planurile voastre constau într-o seară petrecută alături de cei dragi, în seara de Halloween pe Disney+ puteți viziona producții precum:  „Sora invizibilă”, „Casa bânuită”,„Coco” sau „Into the Woods”.

Totul la doar 29,99 lei pe luna! Daca vreți să vă descărcați aplicația si sa abonati, gasiti toate detaliile pe disneyplus.com.

Ce filme și seriale de Halloween poți viziona chiar acum pe Disney+

Cu siguranță costumele, bomboanele și decorațiunile sunt distractive, dar nimic nu te poate face să intri în spiritul înfricoșător al Halloweenului mai mult ca o producție de groază. Fie că alegi filmele cu vampiri sau cu vrăjitoare, filme horror clasice sau preferi un film de familie, pe Disney+ poti gasi o multitudine de seriale si filme pentru toate gusturile.

Și cum Halloween-ul se apropie, ti-am pregătit o listă de recomandări ce include premiere, producții clasice, horror dar și producții ce pot fi urmărite de întreaga familie.

Din categoria filmelor de groază nu poți rata „Fresh”, care îl are în distribuție pe actorul român Sebastian Stan, cel mai nou episod al francizei „Predator”, filmul „Prey” sau partea a treia a ultimului sezon din serialul The Walking Dead: Invazia Zombi, care s-a lansat pe Disney+ luna aceasta.

În aceeași categorie cea mai recentă lansare a platformei de streaming este și filmul original Disney+ „Barbar”, care o are în centrul atenției pe o tânără ajunsă în Detroit pentru un interviu, care își rezervă cazare într-o casă. Când ajunge acolo, noaptea târziu, află că aceasta a fost rezervată de două ori, iar un bărbat ciudat e deja cazat. Deși intuiește că nu e o idee bună, ea decide înnopteze acolo, dar în curând descoperă mult mai multe motive de temut decât oaspetele neașteptat.

Puteți alege producții clasice precum Prometheus, Dosarele X, seria de filme Predator, “Buffy, Spaima vampirilor”, „Eduard Mâini de foarfece”, “Alien”, “Dosarele X”, “Al saselea simt” sau Prometheus”. Și hai să fim realiști – n-a ajuns Halloween-ul în casa ta dacă nu te-ai uitat pe repeat la surorile tale vrăjitoare preferate din clasicul cult film Hocus Pocus. Iar dacă aveți chef de un film care să vă facă să râdeți cu poftă, dar care să aducă spiritul Halloweenului în casă, „Casa bântuită” (cu comediantul Eddie Murphy) sau Frankenweenie.

Cu toate că filmele de Halloween pot deveni foarte înfricoșătoarea, pe Disney+ vă puteți orienta și către o serie de producții care pot fi vizionate în familie. Vă recomandăm așadar pentru seara de Halloween producții precum „Sora mea invizibilă”, „Coco” sau „În inima pădurii”. Toate acestea și multe altele pot fi un pariu sigur pentru divertisment pentru întreaga familie.

Totul la doar 29,99 lei pe luna! Daca vreți să vă descărcați aplicația si sa abonati, gasiti toate detaliile pe disneyplus.com.

Disney+ găzduiește filme, seriale și documentare pentru toate gusturile. În plus, pe tot parcursul anului se lansează noi seriale TV, filme de succes și producții originale exclusive de la cele șase branduri ale platformei de streaming: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star.