Confidenţialitate

Filme pe care nu trebuie să le ratezi pe Disney+ (P)

Ești pregătit/ă pentru o seară de film? Bun, acum începe provocarea! Ce film să alegi, și mai ales, dacă știi ce ți-ar plăcea să urmărești, unde îl găsești?

În sfârșit poți scăpa de stresul căutării unui film care să te țină în suspans sau care să te emoționeze și de sentimentul enervant ca le-ai vazut deja pe toate.

Indiferent de ceea ce cauți – acțiune, romantism, drama sau comedie, de acum poți găsi totul într-o singură platformă. Dacă trăiești în România, sigur ai auzit ca pe 14 iunie se lanseaza o noua platformă de streaming: Disney+. Aceasta oferă abonaților acces la o vastă colecție de conținut original exclusiv, seriale de acțiune și de animație, documentare, dar și la cele mai bune filme ale tuturor timpurilor, filme pe care le aveai de mult pe listă și pe care nu ai apucat să le vezi. Toate filmele, serialele si documentarele create vreodata sub brandurile Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic si Star.

Mai mult decât atât, poți împărtăși această experiență cu prietenii tăi, cu ajutorul funcției de GroupWatch, care permite sincronizarea fluxurilor și, prin intermediul căreia, poți face schimb de reacții cu ei chiar în timpul filmului.

Dacă ți-am trezit interesul, hai să arătăm o selecție de filme pe care nu te aștepți să le găsești pe Disney+. Nu uita totuși că optiunile sunt mult mai numeroase: poți alege din peste 700 de filme și 900 de seriale de portofoliu, plus alte 150 de titluri originale.

  1. Avatar, despre care e imposibil să nu fi auzit până acum, este un film te introduce în uimitoarea lume a Pandorei, în care un bărbat pornește într-o călătorie epopeică, plină de aventură și iubire, ajungând în cele din urmă să lupte pentru a salva locul unic care i-a devenit acum casă. James Cameron, regizorul laureat cu Oscar® al Titanic-ului, ne oferă o experiență cinematografică captivantă, în care tehnologia revoluționară se îmbină armonios cu personajele într-o poveste emoționantă și atemporală. Merită să vă strângeți în gașcă și să descoperiți lumea Pandorei!
  2. Titanic sau filmul pe care trebuie să îl vezi cel puțin o dată în viață este acum disponibil pe platforma Disney+. O tânără aristocrată se îndrăgostește de un artist sărac la bordul Titanicului. Viețile pasagerilor de la bordul vasului de lux condamnat Titanic sunt puse în lumina reflectoarelor înainte și în timpul scufundării sale lente în Atlantic. Cât de importantă este iubirea, dar și câte ești dispus să faci pentru persoana iubită, afli de la Rose și Jack, interpretați de către Kate Winslet și Leonardo DiCaprio.
  3. Greu de ucis este un alt film emblematic, perfect pentru o seară de sâmbătă în care vrei să vezi un film bun de acțiune. Aflat la aproape 5.000 km distanță de soția de care se despărțise și de cei doi copii, polițistul newyorkez, John McClane, (Bruce Willis) zboară la Los Angeles, încărcat de cadouri, sperând să-și refacă mariajul. Hans Gruber (Alan Rickman), un tip stilat și modern, se află și el la Los Angeles în perioada sărbătorilor, dar nu pentru a împărți cadouri, ci pentru a încasa peste 600 de milioane de dolari în obligațiuni negociabile la purtător de la corporația multinațională Nakatomi, la conducerea căreia se află Holly (Bonnie Bedelia), soția lui McClane. Când lucrurile degenerează în violență, lui John McClane nu-i rămâne decât să atace teroriștii cu tot curajul și toată hotărârea de care este în stare, dar și cu simțul umorului.
  4. Armageddon – Sfârșitul lumii? Cum, nu l-ai văzut încă? Este un film de referință care te va ține în suspans până în ultima clipă! Când NASA își dă seama că Pământul mai are 18 zile până va fi total distrus de un meteorit de dimensiunea statului Texas, nu are decât o singură soluție: să trimită o adunătură de petroliști scandalagii pe asteroid, care să lanseze o bombă nucleară până în miezul acestuia.
  5. Căpitanul America: Război civil – Fanii Marvel vor pune acest film la favorite, pentru că știm deja cât de îndrăgit este Captain America. Războiul Civil îl găsește pe Steve Rogers conducând noua echipă de Răzbunători în eforturile lor continue de a proteja omenirea. Dar, după ce un alt incident care i-a implicat pe Răzbunători rezultă în daune colaterale, presiunea politică începe să crească pentru a instala un sistem de responsabilitate, condus de un organism de guvernare care să supravegheze și să dirijeze echipa. Noul status quo produce o ruptură între Răzbunători, ducând la formarea a două tabere – una condusă de Steve Rogers și de dorința lui ca Răzbunătorii să rămână liberi pentru a apăra omenirea fără interferența guvernului, iar cealaltă ca rezultat al deciziei surprinzătoare a lui Tony Stark de a sprijini supravegherea din partea guvernului și responsabilitatea.
  6. Doctor Strange – Continuăm seria filmelor pline de acțiune realizate în Studiourile Marvel. În urma unui accident îngrozitor de mașină, un neurochirurg de renume mondial își pierde capacitatea de a-și folosi mâinile. Căutând un leac, găsește o magie puternică într-un loc misterios, cunoscut drept Kamar-Taj, avanpostul unei lupte cu forțe întunecate nevăzute, hotărâte să ne distrugă realitatea.
  7. Iron Man – Omul de oțel (2008) – Sigur ai auzit de Iron Man, filmul produs tot de Marvel, în care șarmantul actor Robert Downey Jr. interpretează rolul principal. După ce supraviețuiește unui atac neașteptat pe teritoriu inamic, industriașul vizionar Tony Stark își construiește o armură ultratehnologizată și jură să apere lumea sub numele de Omul de Oțel. Dacă încă nu l-ai văzut, acum îl poți viziona oricând vrei pe Disney+.
  8. Eliberează-l pe Guy! – Aducem în atenția ta această comedie SF recent apărută și foarte apreciată. Un casier bancar (Ryan Reynolds) descoperă că este de fapt un jucător de fundal într-un joc video de tip lume deschisă și decide să devină eroul propriei sale povești. Cu siguranță cu toții ne vom regăsi în această poveste.
  9. Thor – Încheiem seria filmelor pe care nu trebuie să le ratezi cu o altă producție de excepție, marca Marvel Studios. Puternicul Thor urmează să urce pe tronul fantasticului tărâm Asgard, până când aroganța sa nesăbuită reaprinde un război străvechi. Drept urmare, Thor este alungat pe Pământ pentru a trăi printre oameni. De pe Pământ, Thor trebuie să-l oprească pe fratele său malefic Loki să-l detroneze pe Odin, să preia puterea și să-și impună stăpânirea pe Asgard.

Acum că lista este pregătită, tot ce rămâne de făcut este să te înregistrezi în platforma Disney+.

Prețul standard al abonamentului lunar este de 29,99 de lei, iar cel al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Spor la vizionat!