Confidenţialitate

Filmările la serialul “Tânăr și neliniștit” s-au oprit din cauza pandemiei

Coronavirusul a oprit pentru moment filmările la longevivul serial american ”Tânăr și neliniștit” (”The Young and the Restless”).

Canalul american CBS a fost nevoit să redifuzeze episoade mai vechi și a anunțat că din 4 mai va difuza pe cele filmate în 1981.

Este cea dintâi întrerupere de la lansarea serialului, în 1973.

În SUA, episodul cu numărul 10.000 a fost difuzat în vara anului 2012. În 2016, ”The Young and the Restless”, serialul TV cu cea mai lungă existență, ajungea la 11.000 de epsioade.

În luna martie a acestui an, după 32 de ani și peste 1.500 de săptămâni consecutive, ”Tânăr și neliniștit” nu a mai fost telenovela numărul 1 din Statele Unite ale Americii. Cu două luni înainte, CBS a anunțat că serialul va continua sa fie filmat până în 2024.

În România, serialul este difuzat din 1996, fiind inițial la PRO TV, apoi Acasă TV.

Când „Tânăr și neliniștit” a început să fie difuzat, acțiunea se petrecea în jurul a două familii: bogătașii Brooks și săracii Foster. Între timp s-au schimbat multe. Unele din cauze mai naturale.

”The Young and the Restless”
îi are în prezent în rolurile principale pe actorii Marla Adams, Lauralee Bell, Peter Bergman, Donny Boaz, Eric Braeden, Tracey Bregman, Sasha Calle, Sharon Case, Doug Davidson, Sean Dominic, Melissa Claire Egan, Cait Fairbanks, Camryn Grimes, Mark Grossman, Amelia Heinle, Elizabeth Hendrickson, Bryton James, Tyler Johnson, Christel Khalil, Hunter King, Christian J. Le Blanc, Kate Linder, Beth Maitland, Michael Mealor, Mishael Morgan, Joshua Morrow, Melissa Ordway, Greg Rikaart, Brytni Sarpy, Melody Thomas Scott, Michelle Stafford, Jason Thompson, Jordi Vilasuso și Jess Walton.