Confidenţialitate

Fiica baronului de Mehedinţi, Adrian Duicu, prinsă copiind la BAC, a luat la bătaie un poliţist – VIDEO

Scandalul s-a produs vineri, în timpul probei de chimie, şi în el au mai fost implicate sora mai mică a fetei şi nevasta baronului PSD.

Aşadar, fiica cea mare a familiei Duicu, Adina Duicu, a fost prinsă în timp ce i se dicta la telefon rezolvarea subiectelor. Surse din cadrul Liceului Dierna din Orşova, unde Adina Duicu a susţinut examenul, spun că cea care îi dicta la telefon este nimeni alta decât Mirela Stoenel, fosta directoare a acestei unităţi şcolare, care este anchetată în dosarul unei prim-procuroare acuzată de luare de mită.

Aceleaşi surse din cadrul liceului din Orşova susţin că inclusiv camerele de supraveghere din sala în care susţinea examenul Adina Duicu au fost oprite.

La faţa locului a venit un procuror, ca să ridice probe, şi poliţia.

„A fost un procuror la Liceul din Orşova pentru a ridica obiecte şi înscrisuri în legătură cu un telefon al fiicei domnului Duicu. Mama fetei a reacţionat un pic cam deplasat şi se pare că un poliţist este zgârâiat pe faţă. Urmează să se întocmească proces-verbal pentru ultraj, iar dosarul va fi soluţionat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Orşova, competent. Nu putem spune că a fost fraudă până nu se dovedeşte frauda”, a declarat un purtător de cuvânt al Parchetului din Mehedinţi pentru Adevărul.

Baronul PSD Adrian Duicu, fost preşedinte al CJ Mehedinţi, se află sub control judiciar din luna aprilie a acestui, fiind cercetat într-un dosar de corupţie.

foto: Facebook/ Adina Duicu