Confidenţialitate

Festivalul Strada de C’arte, între 20 şi 24 septembrie, la Bucureşti

Festivalul Strada de C’arte, eveniment organizat în aer liber de Biblioteca Centrală Universitară “Carol I”, în parteneriat cu Fundaţia Universitară “Carol I”, se va desfăşura în perioada 20 – 24 septembrie la Bucureşti.

Evenimentul include concerte de jazz şi blues, filme, muzică clasică, spectacole de pantomimă, spaţii de relaxare, sesiuni de lectură şi poezie, dezbateri, expoziţii unice de artă, la care participarea este gratuită.

‘Ediţia a VI-a a festivalului oferă vizitatorilor o atmosferă seducătoare generată de spectacolul culturii prin cele 7 proiecţii de film (documentar şi artistic), 6 evenimente de carte, 5 concerte, 4 expoziţii, 3 dezbateri, 2 spectacole de teatru şi un parteneriat educaţional, toate acestea oferite împreună cu Muzeul Naţional al Literaturii Române într-un maraton regal al toamnei”, a declarat Mireille Rădoi, director general al Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, iniţiatoarea festivalului.

Festivalul se adresează tuturor vârstelor, micuţii având parte de multe evenimente dedicate, pe Strada Copiilor, organizată în parteneriat cu Institutul de Management şi Dezvoltare Durabilă.